Перейти до вмісту
Головна » Сочевичний суп із соком лимона

Сочевичний суп із соком лимона

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Сочевичний суп із соком лимона” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІї, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 250 г червоної сочевиці
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1 помідор
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 2 бульби картоплі
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 ч. л. куміна
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 1,5 л овочевого бульйону або води
    ❯ 1–2 ст. л. соку лимона
    ❯ кілька гілочок чебрецю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування сочевичного супу

    Крок 1

    Цибулю та моркву очистити, цибулю нарізати дрібними кубиками, моркву вимити, обсушити та нарізати тонкими
    брусочками.

    Крок 2

    Помідор вимити, обсушити, очистити від шкірки та насіння і порубати. Часник очистити та потовкти у ступці зі щіпкою солі. Чебрець промити та обсушити.

    Крок 3

    Сочевицю промити на сите під проточною водою і дати воді повністю стекти. Картоплю очистити, вимити та нарізати невеликими кубиками.

    Крок 4

    У сотейнику на олії обсмажувати цибулю і моркву до м’якості моркви.

    Крок 5

    Додати помідор, часник, злегка посолити та поперчити та готувати, помішуючи, 5 хв.

    Крок 6

    Всипати в сотейник сочевицю, закласти картоплю, покласти 1 гілочку чебрецю, додати кумін, паприку і, помішуючи, обсмажувати 2 хв.

    Крок 7

    Влити в гарячий сотейник овочевий бульйон (воду) та довести до кипіння.

    Крок 8

    Зменшити вогонь до мінімуму, накрити сотейник кришкою і готувати суп 20-25 хв. Суп посолити, поперчити та приправити соком лимона до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Сочевичний суп із соком лимона. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *