Рецепт “Сочевичний суп у хлібі з паприкою та часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 560 ккал, 28 г білків,
23 г жирів, 64 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 1 морква
❯ 5 зубчиків часнику
❯ 3 стручки солодкого перцю
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 250 г сочевиці
❯ 4 мисливські ковбаски
❯ 70 г томату-пасти
❯ по 1 ч. л. меленої солодкої паприки та сушеного майорану
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 2 бульби картоплі
❯ 4 буханці хліба
❯ 2 круто зварені яйця
Покроковий процес приготування сочевичного супу у хлібі
Крок 1
Цибулю та часник очистити та порубати. Обсмажувати на оливковій олії в каструлі з товстим дном до напівпрозорості. Додати промиту сочевицю, томат-пасту, очищені та дрібно нарізані морква, солодкий перець та ковбаски. Посолити та поперчити, приправити паприкою та майораном. Влити достатню кількість води або овочевого бульйону, довести до кипіння та варити суп на слабкому вогні 15 хв.
Крок 2
Картоплю очистити, нарізати кубиками та додати в суп. Варити до м’якості картоплі. З хлібних буханців зрізати верхівки, з серединки вийняти м’якуш, залишаючи товсті стіни. Розлити суп по буханцям, додати варені яйця.
Цю популярну страву угорської кухні напевно оцінять любителі гострого