Рецепт “Суп із баранини з яблуками та айвою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 3 год.
У 1 порції: 270 ккал
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
– 600 г баранини на кісточці
– 2 цибулини
– 1 морква
– 50 г вершкового масла
– 500 г картоплі
– 1 ст. л. борошна
– 1 айва
– 2 яблука
– 4 гілочки петрушки
– сіль
– мелений чорний перець
Покроковий процес приготування супу із баранини
Крок 1
М’ясо вимити, розрізати навпіл і покласти в каструлю. Залити 4 л холодної води, довести до кипіння та зняти піну. Варити на маленькому вогні під кришкою 2 ч. Бульйон процідити, м’ясо відокремити від кістки та нарізати
Крок 2
Цибулю очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити та натерти на великій тертці. У сковороді розпустити олію і підрум’янити цибулю з морквою. Додати шматочки м’яса, перемішати та смажити 3 хв. Посипати борошном, перемішати, смажити 3 хв.
Крок 3
Картоплю очистити та нарізати брусочками. Айву та яблука розрізати на половинки, видалити серцевини з насінням, м’якуш нарізати кубиками.
Крок 4
У каструлі довести до кипіння бульйон, посолити, покласти картоплю та варити 10 хв. Додати цибулю з морквою та м’ясом, яблука та айву та варити на маленькому вогні 10 хв. Небагато посолити та поперчити
Крок 5
Гілочки петрушки вимити, добре обсушити та крупно нарізати. Суп розлити по порційним тарілкам, у кожну додати зелень.