Перейти до вмісту
Головна » Суп із баранини

Суп із баранини

    Суп із баранини

    Рецепт “Суп із баранини з яблуками та айвою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 год.

    У 1 порції: 270 ккал

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    – 600 г баранини на кісточці
    – 2 цибулини
    – 1 морква
    – 50 г вершкового масла
    – 500 г картоплі
    – 1 ст. л. борошна
    – 1 айва
    – 2 яблука
    – 4 гілочки петрушки
    – сіль
    – мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу із баранини

    Крок 1

    М’ясо вимити, розрізати навпіл і покласти в каструлю. Залити 4 л холодної води, довести до кипіння та зняти піну. Варити на маленькому вогні під кришкою 2 ч. Бульйон процідити, м’ясо відокремити від кістки та нарізати

    Крок 2

    Цибулю очистити та дрібно нарізати. Моркву очистити та натерти на великій тертці. У сковороді розпустити олію і підрум’янити цибулю з морквою. Додати шматочки м’яса, перемішати та смажити 3 хв. Посипати борошном, перемішати, смажити 3 хв.

    Крок 3

    Картоплю очистити та нарізати брусочками. Айву та яблука розрізати на половинки, видалити серцевини з насінням, м’якуш нарізати кубиками.

    Крок 4

    У каструлі довести до кипіння бульйон, посолити, покласти картоплю та варити 10 хв. Додати цибулю з морквою та м’ясом, яблука та айву та варити на маленькому вогні 10 хв. Небагато посолити та поперчити

    Крок 5

    Гілочки петрушки вимити, добре обсушити та крупно нарізати. Суп розлити по порційним тарілкам, у кожну додати зелень.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп із баранини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *