Перейти до вмісту
Головна » Суп молочний з ріпою

Суп молочний з ріпою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Суп молочний з ріпою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 моркви
    ❯ 1/2 кореня селери
    ❯ 1 ріпа
    ❯ 3 бульби картоплі
    ❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ 1 л молока
    ❯ 1 ч. л. тертого імбиру
    ❯ сіль
    ❯ мелений червоний перець

    Покроковий процес приготування супу з ріпою

    Крок 1

    Картоплю, моркву, селеру та ріпу очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками.

    Крок 2

    Лук-порей ретельно промити, обсушити та нарізати кільцями. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати усі овочі, помішуючи, 3-5 хв.

    Крок 3

    В окремому посуді бульйон довести до кипіння. Закласти в киплячий бульйон овочі, повторно довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити під кришкою 10 хв.

    Крок 4

    Молоко нагріти та влити в суп. Додати імбир, посолити та поперчити до смаку. Суп довести до кипіння і варити 7-10хв.

    Крок 5

    Готовий суп пюрувати за допомогою занурювального блендера та розлити по порційних тарілках. За бажанням прикрасити зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп молочний з ріпою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *