Рецепт “Суп молочний з ріпою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 моркви
❯ 1/2 кореня селери
❯ 1 ріпа
❯ 3 бульби картоплі
❯ 1 стебло цибулі-порею (біла частина)
❯ 30 г вершкового масла
❯ 1 л курячого бульйону
❯ 1 л молока
❯ 1 ч. л. тертого імбиру
❯ сіль
❯ мелений червоний перець
Покроковий процес приготування супу з ріпою
Крок 1
Картоплю, моркву, селеру та ріпу очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками.
Крок 2
Лук-порей ретельно промити, обсушити та нарізати кільцями. У сотейнику на гарячій олії обсмажувати усі овочі, помішуючи, 3-5 хв.
Крок 3
В окремому посуді бульйон довести до кипіння. Закласти в киплячий бульйон овочі, повторно довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і варити під кришкою 10 хв.
Крок 4
Молоко нагріти та влити в суп. Додати імбир, посолити та поперчити до смаку. Суп довести до кипіння і варити 7-10хв.
Крок 5
Готовий суп пюрувати за допомогою занурювального блендера та розлити по порційних тарілках. За бажанням прикрасити зеленню.