Перейти до вмісту
Головна » Свиняче філе з кленовим сиропом

Свиняче філе з кленовим сиропом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Свиняче філе з кленовим сиропом в глазурі з портвейну” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 500 ккал, 28 г білків,
    32 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1,5 кг свинячого філе
    ❯ 4 невеликі червоні буряки, нарізані тонкою соломкою
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ 3 ст. л. білого портвейну
    ❯ 2 ст. л. кленового сиропу
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 50 г рубаного фундука
    ❯ морська сіль
    ❯ дрібномелений чорний перець

    Покроковий процес приготування свинячого філе

    Крок 1

    Буряк залити 2 столи. ложками води та гасити 5 хв. Присипати цукром, додати 10 г вершкового масла і тушкувати ще 5 хв. Посолити, поперчити, додати їм бір на смак і посипати рубаним фундуком.

    Крок 2

    М’ясо розрізати на три частини та обсмажити на вершковому маслі на сильному вогні. Посолити, влити портвейн, кленовий сироп і готувати 20 хв, іноді змащуючи м’ясо утвореним соусом. Готове філе нарізати скибочками та подати з буряком.

    Кленовий сироп можна замінити меншою кількістю рідкого меду, бажано акацієвого

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свиняче філе з кленовим сиропом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *