Перейти до вмісту
Головна » Свинячі котлети на кістки зі сливами

Свинячі котлети на кістки зі сливами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свинячі котлети на кістки зі сливами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 натуральні свинячі котлети на кістки прибл. 1–1,2 кг
    ❯ 2 гілочки розмарину
    ❯ 200 г великої кухонної солі
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 300 г злив
    ❯ мелена копчена паприка
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування котлет на кістки

    Крок 1

    Розмарин промити, обсушити, дрібно посікти та перемішати з кухонною сіллю, злегка поперчити та натерти сумішшю реберця з обох боків. М’ясо накрити харчовою плівкою і залишити за кімнатної температури на 15 хв.

    Крок 2

    Надлишок солі з м’яса видалити. На сковороді-гриль на сильному вогні обсмажити м’ясо з обох сторін до золотистого кольору.

    Крок 3

    М’ясо перекласти на лист. Сливи вимити та обсушити, не видаляючи кісточки, вкласти до м’яса

    Крок 4

    Збризкати сливи та м’ясо олією, приправити копченою паприкою і запікати, часто поливаючи жиром, що утворився
    на деку, бл. 40 хв. Готове м’ясо накрити фольгою на 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячі котлети на кістки зі сливами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *