Рецепт “Свинячі котлети на кістки зі сливами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 натуральні свинячі котлети на кістки прибл. 1–1,2 кг
❯ 2 гілочки розмарину
❯ 200 г великої кухонної солі
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 300 г злив
❯ мелена копчена паприка
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування котлет на кістки
Крок 1
Розмарин промити, обсушити, дрібно посікти та перемішати з кухонною сіллю, злегка поперчити та натерти сумішшю реберця з обох боків. М’ясо накрити харчовою плівкою і залишити за кімнатної температури на 15 хв.
Крок 2
Надлишок солі з м’яса видалити. На сковороді-гриль на сильному вогні обсмажити м’ясо з обох сторін до золотистого кольору.
Крок 3
М’ясо перекласти на лист. Сливи вимити та обсушити, не видаляючи кісточки, вкласти до м’яса
Крок 4
Збризкати сливи та м’ясо олією, приправити копченою паприкою і запікати, часто поливаючи жиром, що утворився
на деку, бл. 40 хв. Готове м’ясо накрити фольгою на 15 хв.