Рецепт “Свинячі ребра в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Свинячі ребра 2,5кг
– Солодка паприка 2ст.л.
– Коричневий цукор 2ст.л.
– Чорний перець 1ч.л.
– Чилі 1ч.л.
– Коріандр 1ч.л.
– Імбир 1ч.л.
– Сушений часник 1ч.л.
– Копчена паприка 1ч.л.
– Барбекю соус
– Оливкова олія
– Цибуля 400гр
– Суміш приправ 1ст.л.
– Яблучний сік 250мл
– Кетчуп 100гр
– Соус барбекю 50мл
– Мед 2ст.л.
– Яблучний оцет(5%) 2ст.л.
– Коріандр
– Чилі
– Зелена цибуля
Покроковий процес приготування свинячих ребер
Крок 1
У паприку висипаємо коричневі цукор, сіль, усі спеції та добре перемішуємо.
Крок 2
З ребер знімаємо шкірку, жирок і плівку. Добре натираємо м’ясо з усіх боків. Загортаємо у фольгу у два шари. Кладемо на жаровню ребрами вниз. Відправляємо до духовки на 3 години за 160 градусів.
Крок 3
Нарізаємо цибулю півкільцями і відправляємо в сковороду з оливковою олією. Злегка обсмажуємо та додаємо 1 ст.л. приготовані спеції. Обсмажуємо до золотистого кольору.
Крок 4
Виливаємо в цибулю на сковороді 1 склянку яблучного соку. Далі додаємо кетчуп, барбекю соус, 2 ст.л. яблучного оцту та 2 ст.л. меду (мед можна замінити цукром). Добре перемішуємо та готуємо на маленькому вогні 30 хвилин.
Крок 5
Відправляємо соус у блендер і збиваємо. Далі пропускаємо соус через сито. Перекладаємо у каструлю і ставимо на дуже маленький вогонь.
Крок 6
Через 3 години ставимо м’ясо на решітку. Рясно змащуємо м’ясо соусом. Відправляємо у духовку на 10-15 хвилин за 200 градусів.