Перейти до вмісту
Головна » Свинячий рулет з грушею

Свинячий рулет з грушею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свинячий рулет з грушею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 1,2 кг свинини (одним шматком)
    ❯ 6 листів капусти калі
    ❯ 4 великі груші
    ❯ 1 тонка скибочка м’якоті гарбуза
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування свинячого рулета

    Крок 1

    Груші вимити, очистити та нарізати великими скибочками. Капусту промити та бланшувати у киплячій підсоленій воді 5 хв. Гарбуз натерти на великій тертці. Цибулину очистити та нарізати дрібними кубиками.

    Крок 2

    На вершковому маслі обсмажувати цибуля до прозорості. Додати гарбуз, груші, посолити, поперчити та готувати, перемішуючи, 5 хв.

    Крок 3

    М’ясо розрізати навпіл уздовж волокон, не прорізуючи до кінця, і розгорнути як книгу. Викласти на м’ясо листи капусти та начинку, згорнути його в щільний рулет та зафіксувати кулінарною ниткою.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. На олії обсмажити м’ясо з начинкою до золотистого кольору та перекласти його у форму для запікання. Запікати м’ясо, часто поливаючи жиром, що утворився у формі, 45 хв – 1 год. При необхідності накрити листом алюмінієвої фольги.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Свинячий рулет з грушею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *