Рецепт “Свинячий рулет з грушею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 1,2 кг свинини (одним шматком)
❯ 6 листів капусти калі
❯ 4 великі груші
❯ 1 тонка скибочка м’якоті гарбуза
❯ 1 цибулина
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 50 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування свинячого рулета
Крок 1
Груші вимити, очистити та нарізати великими скибочками. Капусту промити та бланшувати у киплячій підсоленій воді 5 хв. Гарбуз натерти на великій тертці. Цибулину очистити та нарізати дрібними кубиками.
Крок 2
На вершковому маслі обсмажувати цибуля до прозорості. Додати гарбуз, груші, посолити, поперчити та готувати, перемішуючи, 5 хв.
Крок 3
М’ясо розрізати навпіл уздовж волокон, не прорізуючи до кінця, і розгорнути як книгу. Викласти на м’ясо листи капусти та начинку, згорнути його в щільний рулет та зафіксувати кулінарною ниткою.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. На олії обсмажити м’ясо з начинкою до золотистого кольору та перекласти його у форму для запікання. Запікати м’ясо, часто поливаючи жиром, що утворився у формі, 45 хв – 1 год. При необхідності накрити листом алюмінієвої фольги.