Перейти до вмісту
Головна » Свинина фарширована овочами з яйцями

Свинина фарширована овочами з яйцями

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Свинина фарширована овочами з яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 1,5 кг свинини без кістки (одним шматком)
    ❯ 450 г свіжого шпинату
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1/2 стебла цибулі-порею (біла частина)
    ❯ 3 яйця
    ❯ 2 бутони гвоздики
    ❯ перець горошком
    ❯ 1 лавровий лист
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування свинини фаршированої

    Крок 1

    Підготовлений шпинат бланшувати в киплячій підсоленій воді 2 хв і відкинути на друшляк.

    Крок 2

    Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. 2 яйця зварити круто, очистити та порубати. Цибулину та цибулю-порей очистити та дрібно нарізати. На сковороді на гарячому маслі обсмажувати обидва види цибулі до прозорості. Додати моркву та готувати до м’якості.

    Крок 3

    Обсмажені овочі перекласти в інший посуд і перемішати зі шпинатом та рубаними яйцями. Вбити яйце, що залишилося, посолити та поперчити до смаку.

    Крок 4

    На шматку м’яса зробити вздовж волокон глибокий надріз, не прорізаючи шматок до кінця, і розгорнути його як книгу. М’ясо натерти сіллю та перцем, викласти по центру овочеву масу з яйцем і сформувати довгастий рулет, щільно підтягнувши краї. Виріб зафіксувати кулінарною ниткою та загорнути харчову плівку.

    Крок 5

    У каструлі довести до кипіння достатня кількість води, додати гвоздику, горошини перцю та лавровий лист, закласти м’ясо та варити на повільному вогні 2 год.

    Крок 6

    М’ясо перекласти на робочу поверхню, плівку та кулінарну нитку видалити. Викласти виріб на блюдо сервіровки та нарізати порційними шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як готується Свинина фарширована овочами з яйцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *