Рецепт “Свинина фарширована овочами з яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 6 ПОРЦІЙ:
❯ 1,5 кг свинини без кістки (одним шматком)
❯ 450 г свіжого шпинату
❯ 1 морква
❯ 1 цибулина
❯ 1/2 стебла цибулі-порею (біла частина)
❯ 3 яйця
❯ 2 бутони гвоздики
❯ перець горошком
❯ 1 лавровий лист
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування свинини фаршированої
Крок 1
Підготовлений шпинат бланшувати в киплячій підсоленій воді 2 хв і відкинути на друшляк.
Крок 2
Моркву очистити, вимити та натерти на великій тертці. 2 яйця зварити круто, очистити та порубати. Цибулину та цибулю-порей очистити та дрібно нарізати. На сковороді на гарячому маслі обсмажувати обидва види цибулі до прозорості. Додати моркву та готувати до м’якості.
Крок 3
Обсмажені овочі перекласти в інший посуд і перемішати зі шпинатом та рубаними яйцями. Вбити яйце, що залишилося, посолити та поперчити до смаку.
Крок 4
На шматку м’яса зробити вздовж волокон глибокий надріз, не прорізаючи шматок до кінця, і розгорнути його як книгу. М’ясо натерти сіллю та перцем, викласти по центру овочеву масу з яйцем і сформувати довгастий рулет, щільно підтягнувши краї. Виріб зафіксувати кулінарною ниткою та загорнути харчову плівку.
Крок 5
У каструлі довести до кипіння достатня кількість води, додати гвоздику, горошини перцю та лавровий лист, закласти м’ясо та варити на повільному вогні 2 год.
Крок 6
М’ясо перекласти на робочу поверхню, плівку та кулінарну нитку видалити. Викласти виріб на блюдо сервіровки та нарізати порційними шматочками.