Рецепт “Сирний суп з тельбухами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Курячі серця 250гр
– Курячі шлунки 250гр
– Копчений бекон 100гр
– Картопля 100гр
– Порей 300гр
– Морква 150гр
– Плавлений сир 200гр
– Біле сухе вино 100мл
– Курячий бульйон 1л
– Мускатний горіх
– Чорний перець
– Сіль
– Кріп
– Сметана
– Курячий бульйон
Покроковий процес приготування сирного супу з тельбухами
Крок 1
Нарізаємо копчений бекон кубиками. У каструлю наливаємо трохи олії. Відправляємо бекон у каструлю.
Крок 2
Нарізаємо цибулю. Коли бекон злегка підрум’яниться, додаємо цибулю. Трохи підсмажуємо та додає потрухи. Перемішуємо.
Крок 3
Нарізаємо картопля кубиками. Натираємо моркву на велику тертку. Цибуля порей добре промиваємо та нарізаємо.
Крок 4
Коли рідина з тельбухів випарується, додаємо картопля. Перемішуємо та обсмажуємо пару хвилин. Додаємо моркву та порей. Перемішуємо та обсмажуємо 2 хвилини.
Крок 5
Наливаємо 100мл білого вина. Коли вино випарується, наливаємо курячий бульйон. Додаємо плавлений сир та перемішуємо. Солимо, перчимо, додаємо трохи тертого мускатного горіха і добре перемішуємо. Варимо до готовності картоплі приблизно 15 хвилин.