Перейти до вмісту
Головна » Сирний суп з тельбухами

Сирний суп з тельбухами

    Сирний суп з потрошками

    Рецепт “Сирний суп з тельбухами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Курячі серця 250гр
    – Курячі шлунки 250гр
    – Копчений бекон 100гр
    – Картопля 100гр
    – Порей 300гр
    – Морква 150гр
    – Плавлений сир 200гр
    – Біле сухе вино 100мл
    – Курячий бульйон 1л
    – Мускатний горіх
    – Чорний перець
    – Сіль
    – Кріп
    – Сметана
    – Курячий бульйон

    Покроковий процес приготування сирного супу з тельбухами
    Сирний суп з потрошками1

    Крок 1

    Нарізаємо копчений бекон кубиками. У каструлю наливаємо трохи олії. Відправляємо бекон у каструлю.

    Сирний суп з потрошками2

    Крок 2

    Нарізаємо цибулю. Коли бекон злегка підрум’яниться, додаємо цибулю. Трохи підсмажуємо та додає потрухи. Перемішуємо.

    Сирний суп з потрошками3

    Крок 3

    Нарізаємо картопля кубиками. Натираємо моркву на велику тертку. Цибуля порей добре промиваємо та нарізаємо.

    Сирний суп з потрошками4

    Крок 4

    Коли рідина з тельбухів випарується, додаємо картопля. Перемішуємо та обсмажуємо пару хвилин. Додаємо моркву та порей. Перемішуємо та обсмажуємо 2 хвилини.

    Сирний суп з потрошками5

    Крок 5

    Наливаємо 100мл білого вина. Коли вино випарується, наливаємо курячий бульйон. Додаємо плавлений сир та перемішуємо. Солимо, перчимо, додаємо трохи тертого мускатного горіха і добре перемішуємо. Варимо до готовності картоплі приблизно 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сирний суп з тельбухами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *