Перейти до вмісту
Головна » Таджин із телятини з айвою

Таджин із телятини з айвою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Таджин із телятини з айвою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 1 кг телятини (нашийок)
    ❯ 1,5 кг айви
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 1 консервований лимон
    ❯ 10–15 зелених оливок
    ❯ 2 ст. л. суміші спецій рас-ельханут
    ❯ 1/2 пучка петрушки
    ❯ 1 ч. л. куміна
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 1 свіжий лимон
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування таджину із телятини

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити, цибулю порубати, часник стовкти у ступці.

    Крок 2

    Айву вимити, очистити (за бажанням) та нарізати скибочками, видаливши серцевини з насіння. Нарізану айву відразу збризкати соком лимона.

    Крок 3

    М’ясо промити, зачистити та нарізати великими шматочками. Викласти м’ясо в сотейник, посолити, поперчити, присипати спеціями, додати цибулю та часник. Влити в сотейник рослинну олію та стільки води, щоб вона повністю покривала м’ясо.

    Крок 4

    Поставити сотейник на вогонь та довести рідину до кипіння. Зменшити вогонь до середнього і варити м’ясо 40 хв. Покласти до сотейника айву та готувати ще 20 хв.

    Крок 5

    Петрушку промити, перебрати, обсушити, листочки обірвати. Консервований лимон нарізати дрібними часточками. Готова страва розкласти по порційним тарілкам та прикрасити гілочками петрушки. Подати з оливками та скибочками консервований лимон.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Таджин із телятини з айвою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *