Перейти до вмісту
Головна » Тарт з печерицями

Тарт з печерицями

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тарт з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 350 г готового листкового тіста
    ❯ 200 г печериць
    ❯ 2 цибулини
    ❯ рослинна олія
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 150 мл вершків
    ❯ кілька тонких скибочок бекону
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ сіль
    ❯ мелений перець

    Покроковий процес приготування тарту з печерицями

    Крок 1

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити і вислати їм форму, зробивши борти.

    Крок 2

    Гриби очистити, промити, обсушити. 2–3 гриби нарізати тонкими поздовжніми пластинами, інше нарізати скибочками. Нарізані скибочками гриби обсмажувати на невеликій кількості рослинної олії, поки з них не випарується вся рідина.

    Крок 3

    Листя розмарину обірвати та порубати. Цибулини очистити, нарізати кубиками, бекон – смужками, часник очистити. Цибуля, бекон та часник додати до грибів, посолити, поперчити, додати розмарин і обсмажити до прозорості цибулі. Часник видалити, обсмажені продукти зняти з вогню та остудити.

    Крок 4

    Нарізані пластинами гриби обсмажити на олії до золотистого кольору і перекласти в інший посуд.

    Крок 5

    Гриби з цибулею та беконом викласти у форму на тісто. Для заливання яйця розбовтати із вершками, додати
    тертий сир, добре посолити та поперчити. Викласти на виріб нарізані пластинами обсмажені гриби та випікати тарт 25 хв. Подати теплим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарт з печерицями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *