Рецепт “Тарт з печерицями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 350 г готового листкового тіста
❯ 200 г печериць
❯ 2 цибулини
❯ рослинна олія
❯ 150 г тертого сиру
❯ 2 яйця
❯ 150 мл вершків
❯ кілька тонких скибочок бекону
❯ 1 зубок часнику
❯ 1 гілочка розмарину
❯ сіль
❯ мелений перець
Покроковий процес приготування тарту з печерицями
Крок 1
Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити і вислати їм форму, зробивши борти.
Крок 2
Гриби очистити, промити, обсушити. 2–3 гриби нарізати тонкими поздовжніми пластинами, інше нарізати скибочками. Нарізані скибочками гриби обсмажувати на невеликій кількості рослинної олії, поки з них не випарується вся рідина.
Крок 3
Листя розмарину обірвати та порубати. Цибулини очистити, нарізати кубиками, бекон – смужками, часник очистити. Цибуля, бекон та часник додати до грибів, посолити, поперчити, додати розмарин і обсмажити до прозорості цибулі. Часник видалити, обсмажені продукти зняти з вогню та остудити.
Крок 4
Нарізані пластинами гриби обсмажити на олії до золотистого кольору і перекласти в інший посуд.
Крок 5
Гриби з цибулею та беконом викласти у форму на тісто. Для заливання яйця розбовтати із вершками, додати
тертий сир, добре посолити та поперчити. Викласти на виріб нарізані пластинами обсмажені гриби та випікати тарт 25 хв. Подати теплим.