Перейти до вмісту
Головна » Тарталетки з кремом авокадо та лососем

Тарталетки з кремом авокадо та лососем

    Тарталетки з кремом авокадо та лососем

    Рецепт “Тарталетки з кремом авокадо та лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 30 хвилин + 1 година

    Інгредієнти

    Для тарталеток:
    – 280 г борошна
    – 140 г вершкового масла
    – 2 жовтки
    – 50 мл холодної води
    – 1/2 ч. л. солі
    Для заповнення:
    – 2 авокадо
    – 200 г крем-сиру
    – Сіль перець
    – 150 г філе копченого лосося
    Для прикрас:
    – Рублену зелену цибулю

    Покроковий процес приготування тарталеток з кремом авокадо

    Крок 1

    Вершкове масло охолодити та дуже дрібно посікти. Борошно просіяти у глибоку миску. Сіль розчинити у воді.

    Крок 2

    Додати в борошняну суміш рубану олію та руками розім’яти все у дрібну крихту. Додати жовтки та, вливаючи воду із сіллю, вимісити гладке однорідне тісто. Тісто загорнути у харчову плівку та помістити у холодильник на 1 год.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 200°. Підготувати форми для кексів. Охолоджене тісто розділити на 20 рівних частин і розкласти їх формочками. Руками розім’яти тісто у формах, формуючи вироби із бортиками.

    Крок 4

    Тісто часто наколоти вилкою та випікати 7–12 хв. Готовим тарталеткам дати охолонути бл. 10 хв і вийняти їх із форм.

    Крок 5

    Для наповнення авокадо вимити, очистити, видалити кісточку, м’якуш крупно нарізати. За допомогою блендера подрібнити авокадо з крем-сиром до отримання гладкої однорідної маси. Масу посолити та поперчити. Рибу нарізати невеликими тонкими скибочками. Масу з авокадо розкласти на тарталетках. у кожну покласти скибочку риби.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Тарталетки з кремом авокадо та лососем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *