Рецепт “Тарталетки з кремом авокадо та лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 30 хвилин + 1 година
Інгредієнти
Для тарталеток:
– 280 г борошна
– 140 г вершкового масла
– 2 жовтки
– 50 мл холодної води
– 1/2 ч. л. солі
Для заповнення:
– 2 авокадо
– 200 г крем-сиру
– Сіль перець
– 150 г філе копченого лосося
Для прикрас:
– Рублену зелену цибулю
Покроковий процес приготування тарталеток з кремом авокадо
Крок 1
Вершкове масло охолодити та дуже дрібно посікти. Борошно просіяти у глибоку миску. Сіль розчинити у воді.
Крок 2
Додати в борошняну суміш рубану олію та руками розім’яти все у дрібну крихту. Додати жовтки та, вливаючи воду із сіллю, вимісити гладке однорідне тісто. Тісто загорнути у харчову плівку та помістити у холодильник на 1 год.
Крок 3
Нагріти духовку до 200°. Підготувати форми для кексів. Охолоджене тісто розділити на 20 рівних частин і розкласти їх формочками. Руками розім’яти тісто у формах, формуючи вироби із бортиками.
Крок 4
Тісто часто наколоти вилкою та випікати 7–12 хв. Готовим тарталеткам дати охолонути бл. 10 хв і вийняти їх із форм.
Крок 5
Для наповнення авокадо вимити, очистити, видалити кісточку, м’якуш крупно нарізати. За допомогою блендера подрібнити авокадо з крем-сиром до отримання гладкої однорідної маси. Масу посолити та поперчити. Рибу нарізати невеликими тонкими скибочками. Масу з авокадо розкласти на тарталетках. у кожну покласти скибочку риби.