Перейти до вмісту
Головна » Тернова наливка слабоалкогольна

Тернова наливка слабоалкогольна

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тернова наливка слабоалкогольна” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 1 кг ягід терну
    ❯ 300 мл кип’яченої охолодженої води
    ❯ 400 г цукру
    ❯ 1 л горілки

    Покроковий процес приготування тернової наливка

    Крок 1

    Ягоди вимити, обсушити, перекласти у банку (3 л) і засипати цукром. Банку добре струсити, накрити щільною
    серветкою та витримати в освітленому теплому місці 5–7 днів. Щодня струшувати.

    Крок 2

    Влити в банку воду та горілку, добре збовтати, накрити щільною капроновою кришкою і витримати 2 тижні у темному місці.

    Крок 3

    Напій процідити в чистий посуд (пляшку) та помістити на зберігання у темне прохолодне місце..

    Сьогодні ми дізналися як готується Тернова наливка слабоалкогольна. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *