Рецепт “Томатна сальса з перцем чилі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 10 хвилин
У 1 порції: 70 ккал, 2 г білків,
4 г жирів, 8 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 помідори
❯ 1 стручок червоного перцю чилі
❯ 1 зубчик часнику
❯ 2 ст. л. томата-пасти або томатного пюре
❯ свіжий сік 1 лайма
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
❯ сіль
Покроковий процес приготування томатної сальси
Крок 1
Помідори вимити, обсушити та дрібно нарізати. Перець чилі сполоснути та, вилучивши плодоніжку та насіння, порубати. Часник очистити та стовкти. Усі інгредієнти з’єднати. Підмішати томат-пасту та рубану петрушку.
Додати сік лайма та оливкову олію. Посолити на смак і добре перемішати.