Перейти до вмісту
Головна » Томатний суп з пастернаком та квасолею

Томатний суп з пастернаком та квасолею

    Томатний суп з пастернаком та квасолею

    Рецепт “Томатний суп з пастернаком та квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    СУП ЧИ РАГУ?
    Жарти убік, ці густі наваристі супи справді можуть зіграти роль рагу, потрібно лише трішки зменшити кількість рідини у рецепті. Спробуємо догодити всім і одразу!

    46 порцій, 1 година

    Інгредієнти

    – 3–4 товсті свинячі ковбаски для смаження
    – 1 ст. л. рослинної олії
    – 1 цибулина
    – 2 черешки селери
    – 1 лавровий лист
    – 3 корені пастернаку
    – 400 г помідорів у власному соку
    – 600 мл курячого бульйону
    – Листочки з 1 гілочки чебрецю
    – 400 г білої (або білої та червоної) консервованої квасолі
    – Петрушка
    – Тертий пармезан
    – Сіль
    – Перець

    Покроковий процес приготування томатного супу з пастернаком

    Крок 1

    Ковбаски часто наколоти тонкою голкою та обсмажити в глибокому сотейнику на олії до золотистого кольору. Шумівкою перекласти ковбаски в інший посуд, остудити та нарізати товстими гуртками.

    Крок 2

    Цибулину очистити та дрібно нарізати. Пастернак очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками. Селеру вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Помідори у власному соку протерти через сито та видалити шкірку.

    Крок 3

    У сотейнику на жирі з-під ковбасок обсмажувати цибулю і селеру, часто перемішуючи, прибл. 10 хв. Покласти лавровий лист, трохи посолити. Закласти пастернак і, перемішуючи, обсмажувати 2-3 хв. Додати помідори у власному соку, влити бульйон, покласти листя чебрецю, обсмажені ковбаски та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою прибл. 30 хв.

    Крок 4

    З консервованої квасолі злити рідина. Петрушка промити, перебрати, обсушити і дрібно порубати.

    Крок 5

    Закласти в суп обидва види квасолі, довести до кипіння та готувати 5 хв. Суп посолити та поперчити до свого смаку, додати рубану петрушку та тертий пармезан. Подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Томатний суп з пастернаком та квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *