Рецепт “Томатний суп з пастернаком та квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
СУП ЧИ РАГУ?
Жарти убік, ці густі наваристі супи справді можуть зіграти роль рагу, потрібно лише трішки зменшити кількість рідини у рецепті. Спробуємо догодити всім і одразу!
4–6 порцій, 1 година
Інгредієнти
– 3–4 товсті свинячі ковбаски для смаження
– 1 ст. л. рослинної олії
– 1 цибулина
– 2 черешки селери
– 1 лавровий лист
– 3 корені пастернаку
– 400 г помідорів у власному соку
– 600 мл курячого бульйону
– Листочки з 1 гілочки чебрецю
– 400 г білої (або білої та червоної) консервованої квасолі
– Петрушка
– Тертий пармезан
– Сіль
– Перець
Покроковий процес приготування томатного супу з пастернаком
Крок 1
Ковбаски часто наколоти тонкою голкою та обсмажити в глибокому сотейнику на олії до золотистого кольору. Шумівкою перекласти ковбаски в інший посуд, остудити та нарізати товстими гуртками.
Крок 2
Цибулину очистити та дрібно нарізати. Пастернак очистити, вимити, обсушити та нарізати скибочками. Селеру вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Помідори у власному соку протерти через сито та видалити шкірку.
Крок 3
У сотейнику на жирі з-під ковбасок обсмажувати цибулю і селеру, часто перемішуючи, прибл. 10 хв. Покласти лавровий лист, трохи посолити. Закласти пастернак і, перемішуючи, обсмажувати 2-3 хв. Додати помідори у власному соку, влити бульйон, покласти листя чебрецю, обсмажені ковбаски та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати під кришкою прибл. 30 хв.
Крок 4
З консервованої квасолі злити рідина. Петрушка промити, перебрати, обсушити і дрібно порубати.
Крок 5
Закласти в суп обидва види квасолі, довести до кипіння та готувати 5 хв. Суп посолити та поперчити до свого смаку, додати рубану петрушку та тертий пармезан. Подати гарячим.