Рецепт “Тушкована свинина з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 4–6 порційних шніцелів зі свинини
❯ 180 мл міцного м’ясного бульйону
❯ суміш сушених прованських трав
❯ кілька гілочок розмарину
❯ 2 середніх кисло-солодких яблука
❯ 1 велика червона цибулина
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування тушковану свинину
Крок 1
М’ясо натерти сіллю та перцем і обсмажувати на сковороді на гарячій олії (1 ст. л.) до золотистого кольору з усіх сторін. Обсмажене м’ясо перекласти в інший посуд.
Крок 2
Розмарин промити та обсушити, одну гілочку порубати. Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння. Цибулину очистити і нарізати півкільцями. Яблука вимити, обсушити та нарізати великими скибочками, видаливши серцевини. На сковороду, де готувалося м’ясо, додати олію та обсмажувати цибулю та яблука, часто перемішуючи, бл. 5 хв. Посолити та поперчити, присипати травами та розмарином.
Крок 3
Повернути на сковороду м’ясо, влити бульйон та акуратно перемішати. Бульйон посолити та поперчити, довести
до кипіння і готувати м’ясо з яблуками та цибулею прибл. 15 хв.