Перейти до вмісту
Головна » Тушкована свинина з яблуками

Тушкована свинина з яблуками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Тушкована свинина з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 4–6 порційних шніцелів зі свинини
    ❯ 180 мл міцного м’ясного бульйону
    ❯ суміш сушених прованських трав
    ❯ кілька гілочок розмарину
    ❯ 2 середніх кисло-солодких яблука
    ❯ 1 велика червона цибулина
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування тушковану свинину

    Крок 1

    М’ясо натерти сіллю та перцем і обсмажувати на сковороді на гарячій олії (1 ст. л.) до золотистого кольору з усіх сторін. Обсмажене м’ясо перекласти в інший посуд.

    Крок 2

    Розмарин промити та обсушити, одну гілочку порубати. Бульйон нагріти, не доводячи до кипіння. Цибулину очистити і нарізати півкільцями. Яблука вимити, обсушити та нарізати великими скибочками, видаливши серцевини. На сковороду, де готувалося м’ясо, додати олію та обсмажувати цибулю та яблука, часто перемішуючи, бл. 5 хв. Посолити та поперчити, присипати травами та розмарином.

    Крок 3

    Повернути на сковороду м’ясо, влити бульйон та акуратно перемішати. Бульйон посолити та поперчити, довести
    до кипіння і готувати м’ясо з яблуками та цибулею прибл. 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Тушкована свинина з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *