Рецепт “Угорський гуляш із яловичини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 240 ккал, 12 г білків,
14 г жирів, 18 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 ст. л. топленої олії
❯ 1 цибулина
❯ 200 г нежирного філе яловичини
❯ 2 ч. л. меленої солодкої паприки
❯ 1 л яловичого бульйону
❯ по щіпці меленого кмину та сушеного майорану
❯ 1 ст. л. борошна
❯ 2 товчені зубчики часнику
❯ 1–2 бульби картоплі
❯ сіль
❯ свіжомелений чорний перець
Покроковий процес приготування угорського гуляшу
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та нарізати невеликими кубиками. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на 1 стіл. ложці олії в каструлі з товстим дном до напівпрозорості. Додати м’ясо та обсмажувати 3 хв. Посипати паприкою, перемішати. Влити половину бульйону, додати сіль, перець і кмин. Гасити м’ясо під кришкою до м’якості.
Крок 2
Картоплю очистити та нарізати кубиками. На маслі, що залишилася пасерувати борошно до золотистого кольору, розвести бульйоном, що залишився і ретельно перемішати. Влити в суп, додати картоплю, часник та варити 15 хв