Перейти до вмісту
Головна » Варення з айви з корицею

Варення з айви з корицею

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Варення з айви з корицею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    ❯ 2 великі плоди айви
    ❯ 300 г цукру
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 1/3 ч. л. меленої кориці

    Покроковий процес приготування варення з айви

    Крок 1

    Айву вимити, обсушити, серцевини з насінням видалити, м’якуш нарізати часточками.

    Крок 2

    Підготовлену айву в сотейнику з товстим дном залити водою так, щоб вона її ледве вкривала. Айву довести до кипіння та варити 10 хв. Плоди за допомогою шумівки перекласти в інший посуд.

    Крок 3

    Відібрати 150 мл води, в якій варилася айва, додати цукор, корицю, довести до кипіння та варити 10 хв.

    Крок 4

    Викласти в сироп айву та готувати на повільному вогні 15 хв. Додати сік лимона, варити 5 хв. і зняти з вогню. Варення розкласти за підготовленим банкам.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Варення з айви з корицею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *