Перейти до вмісту
Головна » Варення з кабачків

Варення з кабачків

    Варення з кабачків

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Варення з кабачків” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 200 г кабачків
    – 80 г лимона

    Процес приготування варення з кабачків

    Крок 1

    200 г очищених від шкірки та насіння кабачків нарізати на дрібні кубики. Додати цедру лимона. Очистити лимон (близько 80 г) від білої плівки та порізати на шматочки. Додати цукрозамінник на смак.

    Крок 2

    Варити 20 хв. Щоб варення не пригоріло, можна додати трохи води. Цю порцію можна з’їсти за день

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Варення з кабачків. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *