Рецепт “Вінегрет salade a-la russe” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6-8 порції:
❯ 3 невеликі варені буряки
❯ 2 відварені моркви
❯ 4 бульби картоплі (відварити в мундирі)
❯ 3 маринованих огірки
❯ 1 маленька цибулина
Для соусу:
❯ 4 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. л. винного оцту
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування вінегрета salade a-la russe
Крок 1
Відварені овочі очистити та нарізати невеликими рівними кубиками. Очищену цибулину і мариновані огірки нарізати так само.
Крок 2
Підготовлені овочі з’єднати в салатнику і збризкати невеликою кількістю рослинної олії. Овочі посолити та поперчити на смак. Олія, що залишилася, злегка збити з винним оцтом, полити салат і дати йому настоятися прибл. 30 хв при кімнатної температури.
Вінегрет по-канадськи
Інгредієнти
На 6-8 порції:
❯ 3 невеликі варені буряки
❯ 2 відварені моркви
❯ 4 бульби картоплі (відварити в мундирі)
❯ 3 маринованих огірки
❯ 1 молода цибулина
❯ 1 свіже зелене яблуко
Для соусу:
❯ 4 ст. рослинної олії
❯ 2 ст. бальзамічного оцту
❯ сіль
❯ перець
Вся справа в соусі
Для салату такого типу можна приготувати як просту заправку(рослинна олію масло + оцет), так і більш складну
Заправка I
❯ 1 ст. л. середньогострої гірчиці
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Заправка II
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. бальзамічного оцту
❯ сушений базилік
❯ 1 ч.л. діжонської гірчиці
❯ 1 ч.л. меду
❯ сіль
❯ перець
Заправка ІІІ
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 1 ст. діжонської гірчиці
❯ 2 ст. соку лимона
❯ 1 товчений зубок часнику
❯ 1 ч. л. бальзамічного оцту
❯ сіль
❯ перець