Рецепт “Яйця фаршировані червоним буряком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
❯ 8 відварених яєць
❯ 1/2 цибулини
❯ 1 варений буряк
❯ 1 філе маринованого оселедця (без шкіри)
❯ кілька гілочок кропу
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування фаршированих яєць
Крок 1
Буряк натерти на середній тертці. Очищену цибулину і кріп дрібно посікти. Оселедець нарізати невеликими шматочками.
Крок 2
Яйця очистити та розрізати кожне вздовж навпіл. Для начинки жовтки вибрати та розтерти з буряком, цибулею та кропом. Додати сіль, перець, сік лимона і добре перемішати.
Крок 3
Наповнити білки начинкою, зверху викласти оселедець.