Перейти до вмісту
Головна » Яловичина фламбована у перці

Яловичина фламбована у перці

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичина фламбована у перці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г яловичини (одним шматком)
    ❯ 1 ст. л. суміші перців
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 80 мл коньяку
    ❯ 150 мл яловичого бульйону
    ❯ 2 ст. л. сметани
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування фламбовоної яловичини

    Крок 1

    Перец размолоть в мельнице. Мясо посолить и обвалять в перце. Духовку нагреть до 180 °.

    Крок 2

    У формі для запікання нагріти олію та обсмажити яловичину з усіх сторін до золотистого кольору, помістити в духовку та запікати 25 хв.

    Крок 3

    М’ясо вийняти з духовки та поставити форму на вогонь. Полити м’ясо половиною коньяку і підпалити довгим сірником (фламбувати). М’ясо перекласти в інший посуд.

    Крок 4

    У форму, де готувалося м’ясо, влити коньяк, що залишився і перемішати, знімаючи залишки жиру з дна та стінок посуду. Влити бульйон та уварити наполовину. Додати сметану, посолити на смак та готувати 2 хв, злегка
    збиваючи соус віночком.

    Крок 5

    М’ясо нарізати порційними скибочками та перекласти в посуд сервіровки. Подати з салатом з свіжих овочів.
    Соус сервірувати в окремій посуд.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина фламбована у перці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *