Рецепт “Яловичина по-грецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години 30 хвилин
У 1 порції: 600 ккал, 43 г білків,
33г жирів, 43 г вуглеводів
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 кг філе яловичини
❯ 2 великі цибулини
❯ 1 головка часнику
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 2 ст. л. томатапасти
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 банка консервованих помідорів шматочками
❯ 3 бутони сушеної гвоздики
❯ 1 ч. л. меленої кориці
❯ 400 г спагеті
❯ 4 гілочки петрушки (порубати)
Покроковий процес приготування яловичини по-грецьки
Крок 1
М’ясо вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Цибулю та часник очистити та порубати. У сотейнику нагріти олію та обсмажувати на ньому м’ясо до рум’яної скоринки. Покласти цибулю, часник і обсмажувати ще 5 хв. Підмішати томатпасту та готувати 1 хв. Страву посолити, поперчити, влити 0,5 л води. Додати помідори та прянощі. Тушити м’ясо на слабкому вогні під кришкою 2 год
Крок 2
Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк і промити холодною водою. Рагу подати зі спагеті, посипавши рубаною петрушкою.