Перейти до вмісту
Головна » Яловичина по-грецьки

Яловичина по-грецьки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Яловичина по-грецьки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 30 хвилин
    У 1 порції: 600 ккал, 43 г білків,
    33г жирів, 43 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг філе яловичини
    ❯ 2 великі цибулини
    ❯ 1 головка часнику
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2 ст. л. томатапасти
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 банка консервованих помідорів шматочками
    ❯ 3 бутони сушеної гвоздики
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 400 г спагеті
    ❯ 4 гілочки петрушки (порубати)

    Покроковий процес приготування яловичини по-грецьки

    Крок 1

    М’ясо вимити, обсушити та нарізати дрібними кубиками. Цибулю та часник очистити та порубати. У сотейнику нагріти олію та обсмажувати на ньому м’ясо до рум’яної скоринки. Покласти цибулю, часник і обсмажувати ще 5 хв. Підмішати томатпасту та готувати 1 хв. Страву посолити, поперчити, влити 0,5 л води. Додати помідори та прянощі. Тушити м’ясо на слабкому вогні під кришкою 2 год

    Крок 2

    Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді, як описано на пакуванні. Відкинути на друшляк і промити холодною водою. Рагу подати зі спагеті, посипавши рубаною петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Яловичина по-грецьки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *