Перейти до вмісту
Головна » Заливне з курки з часником

Заливне з курки з часником

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Заливне з курки з часником” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 6 годин

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 30 г желатину
    ❯ 1 невелика курка (близько 1,2 кг)
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 1/2 пучка зелені петрушки
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування заливного з курки
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Желатин замочити у 150 мл води. Курку залити 2 л води. Довести до кипіння, зняти піну, покласти цибулину, моркву, часник, посолити та варити 2 години.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Бульйон процідити, розпустити в ньому желатин і дати охолонути. У формочки розкласти шматочки курки, нарізану кружальцями морква та гілочки петрушки

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Залити невеликою кількістю бульйону і прибрати в холод на 1 ч. Влити решту бульйон і прибрати в холод на 3 години. Можна подати з консервованим хріном.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Заливне з курки з часником. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *