Рецепт “Запечена картопля з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 390 ккал, 32г білків,
14 г жирів, 37 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 700 г молодої картоплі
❯ 4 тонких скибочки курячого філе (стегно)
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 300 г помідорів чері
❯ жменя листочків материнки
❯ 4 гілочки чебрецю
❯ 1 ч. л. червоного винного оцту
Покроковий процес приготування запеченої картоплі
Крок 1
Картоплю вимити щіткою і не очищаючи, варити в окропі підсоленій воді 15 хв.
Крок 2
Нагріти духовку до 200 °. Філе вимити, обсушити та нарізати смужками. Викласти у миску, додати половину оливкової олії, посолити, поперчити та добре перемішати. Обсмажити куряче філе на сковороді до напівготовності.
Крок 3
Листики материнки та чебрецю стовкти у ступці з щіпкою солі. Додати 2 стіл. ложки оливкової олії, оцет, трохи чорного перцю та ще раз все добре стовкти
Крок 4
Помідори та картоплю нарізати невеликими шматочками та у формі для запікання перемішати із зеленим соусом та курячим філе. Запікати в духовці 20 хв. Подати блюдо гарячим.