Перейти до вмісту
Головна » Запечена картопля з курячим філе

Запечена картопля з курячим філе

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечена картопля з курячим філе” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 390 ккал, 32г білків,
    14 г жирів, 37 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 700 г молодої картоплі
    ❯ 4 тонких скибочки курячого філе (стегно)
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 300 г помідорів чері
    ❯ жменя листочків материнки
    ❯ 4 гілочки чебрецю
    ❯ 1 ч. л. червоного винного оцту

    Покроковий процес приготування запеченої картоплі

    Крок 1

    Картоплю вимити щіткою і не очищаючи, варити в окропі підсоленій воді 15 хв.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 200 °. Філе вимити, обсушити та нарізати смужками. Викласти у миску, додати половину оливкової олії, посолити, поперчити та добре перемішати. Обсмажити куряче філе на сковороді до напівготовності.

    Крок 3

    Листики материнки та чебрецю стовкти у ступці з щіпкою солі. Додати 2 стіл. ложки оливкової олії, оцет, трохи чорного перцю та ще раз все добре стовкти

    Крок 4

    Помідори та картоплю нарізати невеликими шматочками та у формі для запікання перемішати із зеленим соусом та курячим філе. Запікати в духовці 20 хв. Подати блюдо гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запечена картопля з курячим філе. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *