Перейти до вмісту
Головна » Запечені груші

Запечені груші

    Запечені груші

    «Діаменю» рецепт “Запечені груші” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    130 ккал

    Інгредієнти

    – 4 тверді груші
    – 15 г меленого імбиру
    – 1 ст. мармеладу без цукру
    – 1 ст. лимонного соку

    Покрокове приготування запечених груш

    Крок 1

    Груши мою і розрізаю навпіл. Видаляю серцевину та хвостик. Ложкою в середині кожної частини роблю поглиблення. Мармелад подрібнюю та змішую з порошком імбиру.

    Крок 2

    Сумішшю фарширую грушеві половинки. У невелику кількість холодної води додаю 1 ст. лимонного соку, розмішую і збризкую половинки груші.

    Крок 3

    Викладаю «човники» на лист, застелений пергаментним папером і ставлю в духовку, розігріту до 150 градусів на 20 хвилин. Даю грушам охолонути та можна подавати

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечені груші. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *