Перейти до вмісту
Головна » Запечений інжир з козиним сиром

Запечений інжир з козиним сиром

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Запечений інжир з козиним сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 6 свіжих плодів інжиру
    ❯ 80 г козячого сиру
    ❯ 2 ст. л. рубаних волоських горіхів
    ❯ листочки з 1 гілочки чебрецю
    ❯ 2 ст. л. рідкого меду
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування запеченого інжиру

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Інжир вимити, обсушити, кожен плід по верхівці надрізати хрестоподібно, зробивши розрізи майже на 2/3. Підготовлені плоди поставити у форму для запікання.

    Крок 2

    Сир розім’яти з горіхами та чебрецем і викласти у розрізи. У кожен плід капнути трохи меду, густо посолити, поперчити та запікати прибл. 15 хв: плоди мають стати м’якими та трохи пустити сік.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечений інжир з козиним сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *