Рецепт “Запечений інжир з козиним сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 6 свіжих плодів інжиру
❯ 80 г козячого сиру
❯ 2 ст. л. рубаних волоських горіхів
❯ листочки з 1 гілочки чебрецю
❯ 2 ст. л. рідкого меду
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування запеченого інжиру
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Інжир вимити, обсушити, кожен плід по верхівці надрізати хрестоподібно, зробивши розрізи майже на 2/3. Підготовлені плоди поставити у форму для запікання.
Крок 2
Сир розім’яти з горіхами та чебрецем і викласти у розрізи. У кожен плід капнути трохи меду, густо посолити, поперчити та запікати прибл. 15 хв: плоди мають стати м’якими та трохи пустити сік.