Перейти до вмісту
Головна » Жюльєн рибний з креветками

Жюльєн рибний з креветками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Жюльєн рибний з креветками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    ❯ 300 г філе морської риби
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 ст. л. борошна
    ❯ 170 мл вершків
    ❯ 150 г твердого сиру
    ❯ 10 креветок варено-морожених
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування жюльєну з креветками

    Крок 1

    Рибу нарізати невеликими шматочками і збризкати соком лимона. Креветки розморозити, очистити та дрібно посікти. 1/3 відкласти креветок для подачі. Нагріти вершки, не доводячи до кипіння.

    Крок 2

    Цибулину очистити, дрібно посікти та обсмажити на невеликому кількості олії до прозорості. Викласти до цибулі рибу та обсмажувати 5-7 хв, часто перемішуючи.

    Крок 3

    Влити до риби вершки, додати борошно і готувати, поки маса не почне густіти. Підмішати в масу 2/3 креветок і зняти з вогню.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Порційні креманки змастити олією і розкласти за ними приготовлену масу.

    Крок 5

    Сир натерти на тертці та густо посипати масу у креманках. Запікати жюльєни 15-18 хв. Подати гарячими, посипавши креветками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Жюльєн рибний з креветками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *