Перейти до вмісту
Головна » Зимовий салат з червоною рибою

Зимовий салат з червоною рибою

    Зимовий салат з червоною рибою

    Рецепт “Зимовий салат з червоною рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 порцій, 35 хвилин

    Інгредієнти

    – 200 г слабосолоної червоної риби
    – 3 яйця
    – По 150 г консервованого зеленого горошку та кукурудзи
    – 3 бульби картоплі
    – 1 великий салатний огірок
    – 1 морква
    – 150 г майонезу
    – Сік лимона
    – Сіль
    – Перець
    Додатково:
    – Кулінарне кільце або висока виїмка для тесту діаметром прибл. 8 см
    – Рослинна олія

    Покроковий процес приготування зимового салату з червоною рибою

    Крок 1

    Яйця зварити круто, залити холодною водою, очистити та нарізати кубиками. Картоплю та моркву відварити до готовності, очистити та нарізати так само. З консервованого горошку та кукурудзи злити рідину.

    Крок 2

    Салатний огірок вимити, обсушити, за бажанням очистити. Підготовлений огірок нарізати кубиками та злегка посолити.

    Крок 3

    Червону рибу нарізати тонкими смужками або невеликими брусочками та збризкати невеликим кількістю соку лимона.

    Крок 4

    Червону рибу, яйця, картопля, огірок, морква, горошок та кукурудзу з’єднати в глибокій мисці, посолити та поперчити до смаку, полити майонезом та акуратно перемішати.

    Крок 5

    Підготувати тарілки сервування. Кулінарне кільце (виїмку для тесту) змастити всередині невеликим кількістю рослинної олії та встановити на порційну тарілку.

    Крок 6

    Викласти в кільце салат і злегка його утрамбувати. Кільце акуратно видалити. Також викласти салат на всі порційні тарілки. Подати з тонко нарізаним огірком та свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Зимовий салат з червоною рибою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *