Рецепт “Зимовий салат з червоною рибою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6 порцій, 35 хвилин
Інгредієнти
– 200 г слабосолоної червоної риби
– 3 яйця
– По 150 г консервованого зеленого горошку та кукурудзи
– 3 бульби картоплі
– 1 великий салатний огірок
– 1 морква
– 150 г майонезу
– Сік лимона
– Сіль
– Перець
Додатково:
– Кулінарне кільце або висока виїмка для тесту діаметром прибл. 8 см
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування зимового салату з червоною рибою
Крок 1
Яйця зварити круто, залити холодною водою, очистити та нарізати кубиками. Картоплю та моркву відварити до готовності, очистити та нарізати так само. З консервованого горошку та кукурудзи злити рідину.
Крок 2
Салатний огірок вимити, обсушити, за бажанням очистити. Підготовлений огірок нарізати кубиками та злегка посолити.
Крок 3
Червону рибу нарізати тонкими смужками або невеликими брусочками та збризкати невеликим кількістю соку лимона.
Крок 4
Червону рибу, яйця, картопля, огірок, морква, горошок та кукурудзу з’єднати в глибокій мисці, посолити та поперчити до смаку, полити майонезом та акуратно перемішати.
Крок 5
Підготувати тарілки сервування. Кулінарне кільце (виїмку для тесту) змастити всередині невеликим кількістю рослинної олії та встановити на порційну тарілку.
Крок 6
Викласти в кільце салат і злегка його утрамбувати. Кільце акуратно видалити. Також викласти салат на всі порційні тарілки. Подати з тонко нарізаним огірком та свіжою зеленню.