Перейти до вмісту
Головна » А-ля іспанська емпанада

А-ля іспанська емпанада

    Ледачий штрудель

    Рецепт “А-ля іспанська емпанада” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6–8 ПОРЦІЙ
    Для тесту:
    ❯ 1 кг борошна
    ❯ 125 г смальцю
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. куркуми
    ❯ 150 мл теплого молока
    ❯ 1 яйце
    Для начинки:
    ❯ 700 г курячого філе
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 50 г родзинок
    ❯ 600 г шпинату
    ❯ 50 мл оливкової олії
    ❯ 1 ч. л. меленої паприки
    ❯ 1 ч. л. меленої суміші мускатного горіха, гвоздики та імбиру
    ❯ по 1/2 ч. л. мелений кориць

    Покроковий процес приготування а-ля емпанада

    Крок 1

    Шпинат бланшувати в киплячій підсоленій воді 1 хв, відкинути на друшляк. Цибулю очистити та порубати. Родзинки
    замочити у теплій воді. Філе нарізати кубиками та перемішати з усіма спеціями. У сотейнику на олії обсмажувати філе з цибулею та родзинками до готовності філе. Підмішати шпинат, посолити та готувати 3–5 хв. Начинці дати
    охолонути.

    Крок 2

    Борошно просіяти із сіллю та куркумою, додати смалець. Вливаючи молоко, вимісити гладке тісто. Дати тесту відстоятись 30 хв при кімнатній температурі

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Тісто розкотити в пласт завтовшки бл. 3 мм і нарізати кружальцями діаметром 12 см. Викласти на кружки начинку та сформувати пиріжки, защипуючи краю. Тістечка перекласти на лист, змастити яйцем та випікати 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати А-ля іспанська емпанада. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *