Перейти до вмісту
Головна » Аррош досє

Аррош досє

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Аррош досє” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 400 ккал, 10 г білків,
    14 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ шкірка 3 лимонів
    ❯ 2 ст. л. вершкового масла
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 460 г довгозерного рису
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 250 г цукру
    ❯ 5 яєчних жовтків
    ❯ мелена кориця та листочки м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування аррош досє.

    Крок 1

    У каструлі довести до кипіння 1 л води зі шкіркою лимонів. Покласти олію, посолити. В окремий посуд нагріти молоко.

    Крок 2

    Рис промивати на ситі, поки вода не стане прозорою. Всипати рис у воду зі шкіркою лимонів і варити під кришкою прибл. 30 хв. Додати гаряче молоко і готувати на слабкому вогні 10 хв.

    Крок 3

    Додати до рису цукор і перемішувати, доки він повністю не розчиниться. В окремому посуді жовтки розбовтати, додавши до них 3-4 ложки солодкого рису. Жовтково-рисову масу підмішати до решти рису та готувати на слабкому вогні до загусання (близько 10 хв).

    Крок 4

    Шкірку лимонів видалити. Готовий пудинг розкласти по порційному посуді, густо посипати корицею і прикрасити листочками м’яти

    До солодкого рису додайте на смак горіхи, спеції, сухофрукти!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Аррош досє. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *