Перейти до вмісту
Головна » Австрійський сирний штоллен

Австрійський сирний штоллен

    Австрійський сирний штоллен

    Рецепт “Австрійський сирний штоллен” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год. 15 хв.

    У 1 порції: 330 ккал, 6г білків,
    17г жирів, 37г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 18 порцій:
    ❯ 200 г вершкового масла
    ❯ 180 г цукру
    ❯ 2 яйця
    ❯ щіпка меленої кориці
    ❯ 1 ч. л. цедри лимона
    ❯ 250 г сиру
    ❯ 3 ст. л. рому
    ❯ 1 пакетик розпушувача
    ❯ 500 г борошна
    ❯ 120 г рубаних цукатів із цедри лимона
    ❯ вишня або журавлина
    ❯ 80 г лісових горіхів або мигдальних пластівців
    ❯ борошно для посипання
    Для прикрас:
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування штоллену

    Крок 1

    Розм’якшене вершкове масло, цукор і яйця збити в мисці у пишну масу. Додати корицю та цедру лимона. В окремому посуді розтерти сир з ромом, додати масляну масу. Борошно просіяти з розпушувачем і разом із цукатами, ягодами, горіхами або мигдальними пластівцями підмішати в масу

    Крок 2

    Вимісити еластичне тісто, розкотити його на посипаному борошном поверхні та сформувати кекс у вигляді поліна. Акуратно перекласти виріб на висланий папером для випікання деко та випікати при 180° 45–50 хв. Готовий кекс теплим змастити олією і посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Австрійський сирний штоллен. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *