Рецепт “Баранії котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 28 г білків,
36 г жирів, 6 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 450 г баранячих котлет
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. оцту
❯ 2 зубчики часнику
❯ 2 пучки зеленої спаржі
❯ 1 скибочка лимона
Покроковий процес приготування бараньїх котлет
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Котлети натерти сіллю, перцем і швидко обсмажити в олії на сильному вогні. Перекласти
у форму для запікання. Додати очищений часник, влити оцет, трохи води та запікати котлети до готовності.
Крок 2
Спаржу очистити та зрізавши кінчики (2-3 см від основи пагонів) бланшувати в киплячій підсоленій воді з додаванням лимона, потім довести до готовності в духовці (близько 6 хв).