Рецепт “Білий суп з вареним яйцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 460 ккал, 15 г білків,
34 г жирів, 24 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 300 г картоплі
❯ 2 ст. л. вершкового масла
❯ 2 ст. л. борошна
❯ сіль
❯ 1/2 ч. л. меленого кмину
❯ 4 тонких скибочки бекону
❯ 250 мл вершків
❯ жменя рубаного кропу
❯ кілька крапель оцту
❯ 4 круто зварені яйця
Покроковий процес приготування білого супу
Крок 1
Картоплю вимити, очистити та нарізати кубиками. У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло і пасерувати борошно до золотистого кольору. Влити 1 л холодної води та довести до кипіння. Додати нарізану картоплю, посолити, приправити кмином і варити суп на слабкому вогні бл. 20 хв, іноді помішуючи
Крок 2
Кожну скибочку бекону розрізати вздовж навпіл і обсмажувати на сковороді без додавання жиру до хрусткої скоринки.
Крок 3
Коли картопля стане м’якою, влити вершки та прогріти (не кип’ятити!). Зняти суп з вогню, заправити його оцтом і посипати рубаною зеленню. Посолити на смак
Крок 4
Варені яйця очистити від шкаралупи та розрізати кожне на чотири часточки. Суп розлити по порційних тарілках, додати яйця та смужки бекону. Добре прикрасити страва свіжим кропом.