Рецепт “Буряковий салат” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Калорії 130
Білки 3
Жири 7
Вуглеводи 15
Інгредієнти
– 450 г буряка відвареного
– 50 г чорносливу
– 60 г горіхів волоських
– 1 зубчик часнику
– 1 ст. сметани
– 0,5 ч.л. гірчиці
– сіль, перець
Покроковий процес приготування бурякового салату
Крок 1
Чорнослив та горіхи помийте і наріжте невеликими шматочками. Якщо чорнослив сухуватий, можна замочити його в гарячій воді на 5-10 хвилин.
Крок 2
Буряк натріть на тертці.
Крок 3
Додайте видавлений часник. Посоліть, поперчіть, додайте горіхи та чорнослив. Поправте салат сметаною і гірчицею. Перемішайте та подавайте до столу.