Перейти до вмісту
Головна » Червона капуста брезе з яблуками

Червона капуста брезе з яблуками

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Червона капуста брезе з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1/2 качана червоної капусти
    ❯ 2 невеликі кисло-солодкі яблука
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 200 мл сидру
    ❯ 1 ст. л. рідкого меду
    ❯ 1 ст. л. коричневого цукру
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ мелений імбир
    ❯ суміш “4 спеції”
    ❯ 1 ст. л. винного оцту
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування червоной капуста брезе

    Крок 1

    Капусту тонко нашаткувати, добре обім’яти та обсмажувати у сотейнику на 20 г вершкового масла 10 хв, регулярно
    перемішуючи.

    Крок 2

    Присипати капусту цукром, додати мед, суміш спецій, корицю і дрібку меленого імбиру і добре перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати капусту під кришкою 20 хв.

    Крок 3

    Влити оцет, перемішати та готувати 2 хв. Влити сидр, збільшити вогонь до середнього та готувати, поки рідина майже повністю не випарується.

    Крок 4

    Яблука вимити, очистити та, видаливши серцевини, нарізати часточками середньої товщини. На сковороді на вершковому маслі, що залишилося обсмажувати яблука, часто перевертаючи, 10 хв.

    Крок 5

    Обсмажені яблука підмішати до капусти. Страву посолити та поперчити до смаку і добре прогріти. Готову капусту подати гарячою, наприклад, як гарнір до запеченої або смаженої птиці або білого м’яса.

    Сьогодні ми дізналися як готується Червона капуста брезе з яблуками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *