Рецепт “Червона капуста брезе з яблуками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1/2 качана червоної капусти
❯ 2 невеликі кисло-солодкі яблука
❯ 30 г вершкового масла
❯ 200 мл сидру
❯ 1 ст. л. рідкого меду
❯ 1 ст. л. коричневого цукру
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ мелений імбир
❯ суміш “4 спеції”
❯ 1 ст. л. винного оцту
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування червоной капуста брезе
Крок 1
Капусту тонко нашаткувати, добре обім’яти та обсмажувати у сотейнику на 20 г вершкового масла 10 хв, регулярно
перемішуючи.
Крок 2
Присипати капусту цукром, додати мед, суміш спецій, корицю і дрібку меленого імбиру і добре перемішати. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати капусту під кришкою 20 хв.
Крок 3
Влити оцет, перемішати та готувати 2 хв. Влити сидр, збільшити вогонь до середнього та готувати, поки рідина майже повністю не випарується.
Крок 4
Яблука вимити, очистити та, видаливши серцевини, нарізати часточками середньої товщини. На сковороді на вершковому маслі, що залишилося обсмажувати яблука, часто перевертаючи, 10 хв.
Крок 5
Обсмажені яблука підмішати до капусти. Страву посолити та поперчити до смаку і добре прогріти. Готову капусту подати гарячою, наприклад, як гарнір до запеченої або смаженої птиці або білого м’яса.