Перейти до вмісту
Головна » Цукерки трюфелі домашні

Цукерки трюфелі домашні

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цукерки трюфелі домашні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 години 25 хвилин
    У 1 порції: 80 ккал, 1 г білків,
    5 г жирів, 8 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 30 шт.
    ❯ 100 мл вершків для збивання (прибл. 30 %)
    ❯ 400 г чорного шоколаду
    ❯ 1 ст. л. сушених квіток лаванди
    ❯ порошок какао або мелені горіхи

    Покроковий процес приготування цукерок трюфелі

    Крок 1

    Шоколад поламати невеликими шматочками, змішати з вершками та розтоплювати, помішуючи, на гарячій водяній бані (не доводячи до кипіння) до отримання однорідної кремоподібної маси. Підмішати сушені квіти лаванди. Залишити на 1 год, щоб дати шоколадній масі злегка затвердіти.

    Крок 2

    За допомогою чайної ложки сформувати із шоколадної маси невеликі круглі цукерки. Обваляти їх у порошку какао з
    всіх сторін і викласти на блюдо. Накрити харчовою плівкою та помістити в холодильник на 1 год.

    За бажанням у шоколадну масу можна додати трохи темного рому чи коньяку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цукерки трюфелі домашні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *