Рецепт “Цукіні з кускусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН
Інгредієнти
❯ 4 цукіні
❯ 125 г кускусу
❯ 2 цибулини
❯ 200 г сиру фета
❯ 1 пучок кропу
❯ 2 ст. л. тертого сиру
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування цукіні з кускусом
Крок 1
Цибулини очистити та нарізати півкільцями. Цукіні вимити, обсушити, розрізати кожен уздовж навпіл і за допомогою столової ложки вибрати значну частину м’якоті. Вибраний м’якуш посікти.
Крок 2
На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю до прозорості. Викласти на сковороду рубані серцевини цукіні та готувати, помішуючи, до м’якості. Овочі посолити, поперчити та зняти з вогню. Дати трохи охолонути за кімнатної температури.
Крок 3
У глибокій мисці кускус залити 3/4 склянки окропу, накрити кришкою і дати настоятися прибл. 5 хв. Готовий кускус розім’яти вилкою.
Крок 4
Кріп промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Фету нарізати невеликими кубиками. Рубаний кріп і фету підмішати у кускус, додати обсмажені овочі. Масу добре перемішати, посолити та поперчити.
Крок 5
Духовку нагріти до 180 °, підготувати форму для випікання. Половинки цукіні змастити жиром і поставити у форму. Наповнити половинки приготовленою масою та посипати тертим сиром. Запікати блюдо бл. 30 хв