Перейти до вмісту
Головна » Цукіні з кускусом

Цукіні з кускусом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Цукіні з кускусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4 ПОРЦІЇ, 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    ❯ 4 цукіні
    ❯ 125 г кускусу
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 200 г сиру фета
    ❯ 1 пучок кропу
    ❯ 2 ст. л. тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування цукіні з кускусом

    Крок 1

    Цибулини очистити та нарізати півкільцями. Цукіні вимити, обсушити, розрізати кожен уздовж навпіл і за допомогою столової ложки вибрати значну частину м’якоті. Вибраний м’якуш посікти.

    Крок 2

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю до прозорості. Викласти на сковороду рубані серцевини цукіні та готувати, помішуючи, до м’якості. Овочі посолити, поперчити та зняти з вогню. Дати трохи охолонути за кімнатної температури.

    Крок 3

    У глибокій мисці кускус залити 3/4 склянки окропу, накрити кришкою і дати настоятися прибл. 5 хв. Готовий кускус розім’яти вилкою.

    Крок 4

    Кріп промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Фету нарізати невеликими кубиками. Рубаний кріп і фету підмішати у кускус, додати обсмажені овочі. Масу добре перемішати, посолити та поперчити.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °, підготувати форму для випікання. Половинки цукіні змастити жиром і поставити у форму. Наповнити половинки приготовленою масою та посипати тертим сиром. Запікати блюдо бл. 30 хв

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цукіні з кускусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *