Перейти до вмісту
Головна » Цитрусовий салат із тунцем

Цитрусовий салат із тунцем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Цитрусовий салат із тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 230 ккал, 14 г білків,
    11 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г консервованого тунця в олії
    ❯ 1 невелика червона цибулина
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ 2 ч. л. соку лайма
    ❯ 1 рожевий грейпфрут
    ❯ 2 мандарини
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 2 пучки бадилля редиски
    ❯ 2 аркуші радиччіо

    Покроковий процес приготування цитрусового салату із тунцем

    Крок 1

    З тунця злити олію, розім’яти рибу вилкою. Цибулю очистити та порубати. Для заправки салату збити оливкову олію із соком лайма та щіпкою солі.

    Крок 2

    Цитрусові вимити та очистити від шкірки. Мандарини розділити на часточки. М’якуш апельсина та грейпфрута
    нарізати невеликими шматочками та зі – поєднувати в мисці з часточками мандаринів, рубаною цибулею та салатною заправкою. Радиччіо і бадилля редиски вимити та обсушити серветкою. Листя радиччіо нарізати смужками. Додати зелень у салат, акуратно перемішати.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Цитрусовий салат із тунцем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *