Рецепт “Цитрусовий салат із тунцем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 хвилин
У 1 порції: 230 ккал, 14 г білків,
11 г жирів, 21 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 200 г консервованого тунця в олії
❯ 1 невелика червона цибулина
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ 2 ч. л. соку лайма
❯ 1 рожевий грейпфрут
❯ 2 мандарини
❯ 1 апельсин
❯ 2 пучки бадилля редиски
❯ 2 аркуші радиччіо
Покроковий процес приготування цитрусового салату із тунцем
Крок 1
З тунця злити олію, розім’яти рибу вилкою. Цибулю очистити та порубати. Для заправки салату збити оливкову олію із соком лайма та щіпкою солі.
Крок 2
Цитрусові вимити та очистити від шкірки. Мандарини розділити на часточки. М’якуш апельсина та грейпфрута
нарізати невеликими шматочками та зі – поєднувати в мисці з часточками мандаринів, рубаною цибулею та салатною заправкою. Радиччіо і бадилля редиски вимити та обсушити серветкою. Листя радиччіо нарізати смужками. Додати зелень у салат, акуратно перемішати.