Перейти до вмісту
Головна » Ризотто з тунцем із духовки

Ризотто з тунцем із духовки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Ризотто з тунцем із духовки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 620 ккал, 31 г білків,
    9 г жирів, 104 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 500 г рису
    ❯ 1 кабачок
    ❯ 400 г консервованої м’якоті томатів
    ❯ 185 г консервованого тунця в олії
    ❯ сіль
    ❯ 50 г тертого сиру

    Покроковий процес приготування ризотто з тунцем

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити, порубати та злегка обсмажити на олії в сотейнику. Всипати промитий рис і обсмажувати його 1 хв. Кабачок вимити, нарізати кружальцями та разом з тунцем та томатами додати до рису. Влити 325 мл води, довести до кипіння

    Крок 2

    Сотейник накрити кришкою і поставити в нагріту до 200 ° духовку на 30 хв. Готове ризотто за необхідності посолити. Подати, посипавши сиром.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ризотто з тунцем із духовки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *