Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Драники з цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– 300 г капусти
– 30 г свіжого кропу чи петрушки
– 1 яйце
– 10 г білого борошна
– 1 ч. л. рослинної олії
– сіль
– перець
– куркума та пажитник – на смак
Процес приготування драників з цвітної капусти
Крок 1
Розібрати капусту на суцвіття, подрібнити у блендері або натерти на тертці. У капусту додати подрібнену петрушку або кріп, яйце, перемішати, додати борошно, сіль та прянощі. Замісити тісто.
Крок 2
Сковороду змастити маслом, викласти драники та обсмажити із двох сторін. на сковороді з антипригарним
покриттям можна смажити без олії.
Крок 3
До таких драників підходить соус: 125 г низькобілкового знежиреного сиру змішати з подрібненим часником (1 зубчик), натертим на тертці свіжим огірком та рубаним кропом (на смак).