Перейти до вмісту
Головна » Драники з цвітної капусти

Драники з цвітної капусти

    Драники з цвітної капусти

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Драники з цвітної капусти” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 300 г капусти
    – 30 г свіжого кропу чи петрушки
    – 1 яйце
    – 10 г білого борошна
    – 1 ч. л. рослинної олії
    – сіль
    – перець
    – куркума та пажитник – на смак

    Процес приготування драників з цвітної капусти

    Крок 1

    Розібрати капусту на суцвіття, подрібнити у блендері або натерти на тертці. У капусту додати подрібнену петрушку або кріп, яйце, перемішати, додати борошно, сіль та прянощі. Замісити тісто.

    Крок 2

    Сковороду змастити маслом, викласти драники та обсмажити із двох сторін. на сковороді з антипригарним
    покриттям можна смажити без олії.

    Крок 3

    До таких драників підходить соус: 125 г низькобілкового знежиреного сиру змішати з подрібненим часником (1 зубчик), натертим на тертці свіжим огірком та рубаним кропом (на смак).

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Драники з цвітної капусти. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *