Рецепт “Фарширована картопля” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 410 ккал, 18 г білків,
25 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 8 великих бульб картоплі, відварених цілком у шкірці
❯ 4 мисливські ковбаски
❯ 4 стебла зеленої цибулі
❯ 5 ст. л. тертого сиру
❯ мелена паприка
❯ 120 г сиру камамбер
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування фаршированої картоплі
Крок 1
Розрізати кожну бульбу картоплі навпіл. Ложкою вибрати частину м’якоті, розім’яти її вилкою і змішати з тертим сиром, дрібнорубаною цибулею, шматочками ковбасок та щіпкою паприки
Крок 2
Нафарширувати масою половинки картоплі, накрити їх скибочками сиру камамбер, злегка посолити, поперчити та запікати 10–15 хв при 180°.