Рецепт “Філе з начинкою з кураги” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 810 ккал, 50 г білків,
44 г жирів, 58 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 60 г кураги
❯ 2 цибулини
❯ 2 ст. л. абрикосового конфітюру
❯ 800 г свинячого філе одним шматком
Для гарніру:
❯ 800 г картоплі
❯ 1 качан броколі
❯ 2 ст. л. соняшникової олії
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування філе з курою
Крок 1
Нагріти духовку до 210 °. Для гарніру картоплю вимити, очистити та нарізати тонкими скибочками. Броколі промити
і поділити на суцвіття. Підготовлені овочі змішати з олією, викласти у велику прямокутну форму для запікання, посолити, поперчити та запікати 15 хв.
Крок 2
Тим часом приготувати начинку для м’яса Цибулю очистити та порубати. Курагу вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Змішати у мисці з рубаною цибулею та абрикосовим конфітюром.
Крок 3
М’ясо вимити холодною водою і добре обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробити на шматку м’яса глибокий поздовжній надріз і розкласти на робочій поверхні у вигляді книги. Посередині викласти начинку з цибулі та кураги, з’єднати краю. Обв’язати м’ясо з начинкою кулінарною ниткою або скріпити дерев’яні шпажки.
Крок 4
Форму вийняти із духовки. На печені овочі укласти м’ясо з начинкою і запікати ще бл. 25–30 хв до готовності м’яса. Запечене м’ясо відразу ж загорнути в алюмінієву фольгу і дати йому “відпочити” 5 хв, потім розрізати на скибочки завтовшки прибл. 1 см. Подати з овочевим гарніром.