Перейти до вмісту
Головна » Філе з начинкою з кураги

Філе з начинкою з кураги

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Філе з начинкою з кураги” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 20 хвилин
    У 1 порції: 810 ккал, 50 г білків,
    44 г жирів, 58 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 60 г кураги
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 2 ст. л. абрикосового конфітюру
    ❯ 800 г свинячого філе одним шматком
    Для гарніру:
    ❯ 800 г картоплі
    ❯ 1 качан броколі
    ❯ 2 ст. л. соняшникової олії
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування філе з курою

    Крок 1

    Нагріти духовку до 210 °. Для гарніру картоплю вимити, очистити та нарізати тонкими скибочками. Броколі промити
    і поділити на суцвіття. Підготовлені овочі змішати з олією, викласти у велику прямокутну форму для запікання, посолити, поперчити та запікати 15 хв.

    Крок 2

    Тим часом приготувати начинку для м’яса Цибулю очистити та порубати. Курагу вимити, обсушити та нарізати невеликими шматочками. Змішати у мисці з рубаною цибулею та абрикосовим конфітюром.

    Крок 3

    М’ясо вимити холодною водою і добре обсушити паперовим рушником. Гострим ножем зробити на шматку м’яса глибокий поздовжній надріз і розкласти на робочій поверхні у вигляді книги. Посередині викласти начинку з цибулі та кураги, з’єднати краю. Обв’язати м’ясо з начинкою кулінарною ниткою або скріпити дерев’яні шпажки.

    Крок 4

    Форму вийняти із духовки. На печені овочі укласти м’ясо з начинкою і запікати ще бл. 25–30 хв до готовності м’яса. Запечене м’ясо відразу ж загорнути в алюмінієву фольгу і дати йому “відпочити” 5 хв, потім розрізати на скибочки завтовшки прибл. 1 см. Подати з овочевим гарніром.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Філе з начинкою з кураги. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *