Рецепт “Форшмак з яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 8 ПОРЦІЙ:
❯ 2 цілі тушки слабосоленого або маринованого оселедця
❯ 2 тонких скибочки черствого білого хліба
❯ 1 велике кисло-солодке яблуко
❯ 1 цибулина
❯ 250 мл молока
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування форшмаку з яблуком
Крок 1
Голови та всі кістки у оселедця видалити, шкіру зняти. Філе оселедця в глибокій мисці залити молоком на 20 хв. Хліб поламати та замочити у теплій воді.
Крок 2
Яблуко вимити, обсушити, очистити та, видаливши серцевину, нарізати шматочками. Очистити та нарізати
цибулину. Цибулю та яблуко викласти в чашу блендера та пюрувати до отримання гладкої однорідної маси.
Крок 3
Рибу вийняти з молока, злегка обсушити, нарізати шматочками, хліб віджати. Оселедець і віджатий хліб додати до подрібнених яблука та цибулі та подрібнити до отримання гладкої однорідної маси, намагаючись не перегрівати її. Масу добре збити.
Крок 4
Форшмак приправити сіллю та перцем і перекласти в ємність із кришкою. Подати на чорний хліб.