Перейти до вмісту
Головна » Форшмак з яблуком

Форшмак з яблуком

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Форшмак з яблуком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЙ:
    ❯ 2 цілі тушки слабосоленого або маринованого оселедця
    ❯ 2 тонких скибочки черствого білого хліба
    ❯ 1 велике кисло-солодке яблуко
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 250 мл молока
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування форшмаку з яблуком

    Крок 1

    Голови та всі кістки у оселедця видалити, шкіру зняти. Філе оселедця в глибокій мисці залити молоком на 20 хв. Хліб поламати та замочити у теплій воді.

    Крок 2

    Яблуко вимити, обсушити, очистити та, видаливши серцевину, нарізати шматочками. Очистити та нарізати
    цибулину. Цибулю та яблуко викласти в чашу блендера та пюрувати до отримання гладкої однорідної маси.

    Крок 3

    Рибу вийняти з молока, злегка обсушити, нарізати шматочками, хліб віджати. Оселедець і віджатий хліб додати до подрібнених яблука та цибулі та подрібнити до отримання гладкої однорідної маси, намагаючись не перегрівати її. Масу добре збити.

    Крок 4

    Форшмак приправити сіллю та перцем і перекласти в ємність із кришкою. Подати на чорний хліб.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Форшмак з яблуком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *