Перейти до вмісту
Головна » Фруктові суші

Фруктові суші

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Фруктові суші” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 хвилин
    У 1 порції: 110 ккал, 21 г білків,
    24 г жирів, 37 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 16 порцій:
    ❯ 250 г круглозерного рису
    ❯ 3 ст. л. рисового оцту
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 3 апельсини
    ❯ 4 ківі
    ❯ 3 манго
    ❯ 1 лист пресованих водоростей норі
    ❯ 16 гуртків моркви
    ❯ насіння кунжуту

    Покроковий процес приготування фруктових суші

    Крок 1

    Відварити рис, як описано у рецепті суші із сьомгою. Для заправки рису сіль і цукор всипати в оцет і нагрівати, помішуючи, до повного їх розчинення.

    Крок 2

    Теплий рис збризкати оцтовою заправкою та акуратно перемішати дерев’яною лопаткою або паличками для суші.

    Крок 3

    Фрукти вимити. Манго очистити, розрізати вздовж навпіл і видалити кісточку. Інші фрукти вимити та очистити. М’якуш фруктів нарізати тонкими скибочками.

    Крок 4

    З охолодженого рису вологими руками сформувати невеликі галушки, викласти їх на плоску блюдо сервування та прикрасити скибочками фруктів.

    Крок 5

    Лист водоростей норі розрізати на 16 смужок. Перев’язати суші смужками водоростей. З кружок моркви вирізати квіточки та прикрасити ними суші. Посипати моркву насінням кунжуту. Подати суші краще відразу після приготування.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Фруктові суші. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *