Рецепт “Фруктові суші” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 110 ккал, 21 г білків,
24 г жирів, 37 г вуглеводів
Інгредієнти
На 16 порцій:
❯ 250 г круглозерного рису
❯ 3 ст. л. рисового оцту
❯ 1 ст. л. цукру
❯ 1 ч. л. солі
❯ 3 апельсини
❯ 4 ківі
❯ 3 манго
❯ 1 лист пресованих водоростей норі
❯ 16 гуртків моркви
❯ насіння кунжуту
Покроковий процес приготування фруктових суші
Крок 1
Відварити рис, як описано у рецепті суші із сьомгою. Для заправки рису сіль і цукор всипати в оцет і нагрівати, помішуючи, до повного їх розчинення.
Крок 2
Теплий рис збризкати оцтовою заправкою та акуратно перемішати дерев’яною лопаткою або паличками для суші.
Крок 3
Фрукти вимити. Манго очистити, розрізати вздовж навпіл і видалити кісточку. Інші фрукти вимити та очистити. М’якуш фруктів нарізати тонкими скибочками.
Крок 4
З охолодженого рису вологими руками сформувати невеликі галушки, викласти їх на плоску блюдо сервування та прикрасити скибочками фруктів.
Крок 5
Лист водоростей норі розрізати на 16 смужок. Перев’язати суші смужками водоростей. З кружок моркви вирізати квіточки та прикрасити ними суші. Посипати моркву насінням кунжуту. Подати суші краще відразу після приготування.