Перейти до вмісту
Головна » Гарбузовий крем-суп з нутом

Гарбузовий крем-суп з нутом

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Гарбузовий крем-суп з нутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г м’якоті гарбуза
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 ніжка селери
    ❯ 1/2 цибулини
    ❯ 700 мл курячого бульйону
    ❯ 1/4 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 200 г консервованого нуту
    ❯ 6 ст. л. рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування гарбузового супу

    Крок 1

    Цибулину та моркву очистити, цибулину нарізати, моркву вимити та натерти на великій тертці. Селеру дрібно нарізати. Гарбуз у каструлі залити бульйоном, злегка посолити та варити до готовності.

    Крок 2

    У каструлі з товстим дном на 2 ст. л. олії обсмажувати цибулину до прозорості, додати моркву, селеру і готувати до
    м’якості. Присипати овочі імбиром і перекласти в каструлю до гарбуза. Гарбуз з овочами довести до кипіння,
    посолити та поперчити до смаку, варити 5 хв на повільному вогні.

    Крок 3

    Сотейник зняти з вогню та пюрувати гарбуз з овочами до отримання гладкого однорідного пюре. Влити вершки, повернути сотейник на вогонь, довести до кипіння та добре прогріти. Додати сіль та перець на смак і дати настоятися під кришкою 5 хв.

    Крок 4

    З консервованого нуту злити рідина, нут відкинути на друшляк та обсушити. На сковороді нагріти рослинну олію, що залишилося та обсмажувати нут, помішуючи, до золотистого кольору. Готовий суп розлити по тарілках, у кожну додати 2-3 ст. л. обсмаженого нуту. Подати гарячим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Гарбузовий крем-суп з нутом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *